Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Un tocator din minerale naturale este o alegere excelenta pentru oricine cauta o optiune igienica si usor de curatat. Datorita designului sau, tocatorul isi pastreaza suprafata curata si atunci cand sunt folosite produse suculente, cum ar fi rosiile sau citricele, excesul de lichid este preluat de canelura de scurgere, nepermitand ca lichidele sa se scurga pe blatul mesei.
Ce este de fapt un tocator de bucatarie din minerale naturale? Este un material de suprafata solida, neporos, omogen, compus din 2/3 minerale naturale si 1/3 rasina acrilica si pigmenti ecologici. Tocatorul din minerale naturale este rezistent la temperaturi inalte de pana la 100°C (212°F), dar poate fi usor deteriorat de caldura excesiva
Comparativ cu alte materiale din care sunt fabricate tocatoarele, cum ar fi lemnul sau unele materiale plastice, tocatorul de bucatarie din minerale naturale este mult mai igienic si mai usor de intretinut. Lemnul poate absorbi umezeala si grasimea, oferind un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului, in timp ce materialele plastice in urma utilizarii lor repetata, bucati din plastic pot migra in produsele tocate si apoi ingerate. Materialele plastice pot fi zgariate cu usurinta, oferind si in acest caz un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in aceste zone.
Se recomanda sa nu folositi tocatorul pentru baterea carnii. Impactul puternic poate provoca urme adanci sau chiar fisuri in material. Pentru a pastra aspectul si durabilitatea tocatorului, utilizati-l doar pentru taiere si feliere.
In concluzie, un tocator de bucatarie din minerale naturale, ofera o suprafata neteda si neporoasa, reducand riscul de dezvoltare al bacteriilor si mucegaiurilor in comparatie cu alte materiale.
Igiena sporita
Nu faciliteaza dezvoltarea bacteriilor.
Curatare usoara
Material rezistent in masina de spalat vase.
Acest produs este fabricat in Romania.
Paula,
Ideale pentru un cadou! foarte rezistente si placute la atingere.
RaspundeA fost util acest review?